Понеделник, 21 Май 2018
Понеделник, 21 Май 2018

Борисов в Карнобат, докато ГЕРБ и РБ редят нов кабинет

Борисов в Карнобат, докато ГЕРБ и РБ редят нов кабинет

По време на среща с кмета на града Георги Димитров, премиерът в оставка обеща още днес да бъдат отпуснати 587 270 лв. за покриване на част от разходите за ремонта на ОУ „Христо Смирненски“

Докато представители на Реформаторския блок и ГЕРБ бистрят политическата криза у нас и евентуален нов кабинет с мандата на РБ, премиерът в оставка Бойко Борисов реши да посети Карнобат.

Той се срещна с кмета на града Георги Димитров. Още преди няколко месеца Борисов бе обещал да посети Карнобат. Освен това той пое ангажимент пред градоначалника още днес да бъдат осигурени 587 270 лв. за покриване на част от разходите за ремонта на ОУ „Христо Смирненски“.

Със средствата ще бъдат възстановени разходи на местната власт за възстановяването на покривната част на учебното заведение, унищожена след стихийно възникнал пожар преди няколко месеца.

Бойко Борисов публикува снимки от посещението си в Карнобат на официалната си страница в социалната мрежа фейсбук.

В същото време стана ясно, че на срещата между реформаторите и ГЕРБ в Народното събрание са се присъединили и Валери Симеонов и Красимир Каракачанов от Патриотичния фронт. Очаква се именно трите формации да съставят нов кабинет, който да изкара до края на мандата на настоящото правителство през 2018 година.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар