Вторник, 22 Май 2018
Вторник, 22 Май 2018

Валери Симеонов: Ще окача на стената скалпа на Слави Трифонов!

Валери Симеонов: Ще окача на стената скалпа на Слави Трифонов!

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов се закани, че ще си търси правата по законов ред след снощното излъчване на репортаж в шоуто на Слави Трифонов за мотел, който бил негов и там се настанявали военни.

"Сега, ще ви каже едно - журналистическото разследване не е за всеки. Освен това в това предаване имаше излъчени интервюта на хора със замазани лица. И те говореха лъжи. Аз един такъв, дето показваше замазани лица, си го осъдих - Николай Бареков -а 7-8 хиляви лева. Осъдих и един вестник за 30 хиляди лева.

И следващия скалп, който ще окача на стената, ще бъде на Слави Трифонов. Макар тук за скалп трудно може да се говори. Вижте, човек живее и работи за създаване на едното име. И идва един водещ, успешен или не, почва да се гаври с него. Като онази вечер, в която ме бяха представили като булка. Аз поисках право на отговор - беше ми отказано. Юристите на телевизията казаха, че това било сатира. Аз обаче и СЕМ ще сезирам", закани се Симеонов пред Би Ти Ви.

Той поясни, че въпросният хотел "Козият рог" не е лично негов, а на фирма "Скат", от чиято управа той излязъл още в намалото на предишния парламент. Освен това изнесените факти за 70 лева на стая не са верни. Тези пари са само за събота и неделя за стая. През делничните дни цените са 30 лева на легло. Но в тези пари влизат хранене три пъти на ден, ползване на СПА център,басейн, тенис корт и други екстри, посочи Симеонов. Освен това войниците, които са били в хотела, са 12 човека и то през януари и февруари, а сега са докарани още 10 човека. А не както се изнесе в репортажа на Трифонов 50 човека.

"Валери Симеонов няма договори с Министерството на отбраната, нито с МВР. Поделенията сами проучват легловата база и тогава се обаждат и питат дали ще ги приемем или не", допълни политикът.

Припомняме, че снощи в "Шоуто на Слави" бе излъчена розследване, в което Мария, жителка на Малко Търново разказа: "Мотелът „Козия рог” е на фирма СКАТ, която е собственост на Валери Симеонов. Това се коментира в цялото Малко Търново. Когато станеш политик, законите спират. Имаш власт и успяваш. Стотици хиляди печели на година. Държавните командировъчни, които са отпускани за военните, отиват в джоба на Валери Симеонов. Чист конфликт на интереси. В ресторанта не можеш да отидеш и да пиеш една бара, защото не е по джоба."

Симеонов вече е в блестящи отношения с лидера на Атака. Той подарил на Волен Сидеров за вчерашния рожден ден страхотна картина - икона от камък. "Като минахме и двамата 60 години, разбрахме, че няма какво да делим", каза Симеонов пред камерите. Той каза, че живее със сина си, който работи и отделя около 1200-1300 лева на месец за семейството си. 

Оставете коментар