Петък, 22 Юни 2018
Петък, 22 Юни 2018

Валери Симеонов - арогантен в своята неграмотност и противен в своята потресаваща безчувственост, провал

Валери Симеонов - арогантен в своята неграмотност и противен в своята потресаваща безчувственост, провал

Уважаеми дами и господа, с огромно прискърбие трябва да Ви съобщя, че ние българите развихме имунитет срещу простащината и грозотата в живота си. И това не е непременно хубаво, както би обяснил поредния мекащ идиот. 

Има дни, в които болката в главата ми става толкова непоносимо мъчеща, че се отказвам да мълча и осъзнавайки своята безпомощност, мога само да изкрещя: Валери Симеонов - арогантен в своята неграмотност и противен в своята потресаваща безчувственост селяк.

Преди това имаше дни, в които мислех, че Валери Симеонов е само поредния изрод, който си е проправил козя пътечка до властта с елементарната и стандартна цел, просто да краде.

По-късно пък дойдоха дни, в които считах, че Симеонов е само един тъп олигофрен, който се опитва да компенсира своите вътрешни дефицити и страхове чрез химични реакции в болния си мозък, докато се налива с бургаска мускатова, някъде из дебрите на Странджа.

Но има и трети вид дни, като днешния, в които осъзнавам, че истината за това същество е някъде в комбинацията между въглерода на структурата и кислорода на времето от последните 20 години. Защото Симеонов е резултат, той е производно и еманация на това време. Той е всичко от което трябва да бягаме. Той е всичко от което трябва да опазя дъщеря си. Той е един Франкенщайн съчетал в себе си мисълта на Фики, морала на Фори Светулката, действията на Динко от Ямбол и план-графика на Бойко Борисов. 

Да, знам, че се натрупаха много обидни епитети, но нали в началото ви казах, че има моменти, в които се чувствам безпомощен пред смазващия диктат на маршируващата по жълтите павета арогантна наглост и безочие. В същите тези дни, и в същатата тази безпомощност, аз мога само да изкрещя, защо?!

Защо Господи ни се случва това? С какво този обиден и нещастен народ заслужава унижението да има на първия си ред чудовище като Симеонов? С какво всички ние заслужихме да си пускаме новините за да чуем, че този колос на духовната чалга отново мастурбира с комлексите си върху главите ни?

И няма проблем да се изправя един ден пред съда, за да повторя тези си думи, докато гледам съдията в очите, готов да понесе "наказанието си" за това, че съм крещял безпомощно на хартия.

Защото, уважаеми дами и господа, с огромно прискърбие трябва да Ви съобщя, че ние българите развихме имунитет срещу простащината и грозотата в живота си. И това не е непременно хубаво.

Ние допуснахме в леглото си силикона, в душата си чалгията, а в сърцето си апатията. Ние достигнахме дъното на лично безхаберие и в тази липса на себеуважение, припознахме позори като Симеонов. Защото приятно или не, именно тези герои диктуват днес вътрешния ценностен ред на българина. Защото, откровено ви казвам скъпи съотечественици, не знам що за нация сме ние, след като ежедневно предозираме със злост и откровена ненавист.

Симеонов трябва да бъде унищожен. От нас. Спешно. Няма друг вариант. Няма друг път към възможно смислено бъдеще.

Васил Петев, NBOX.BG 

Оставете коментар