Сряда, 20 Юни 2018
Сряда, 20 Юни 2018

Валери Симеонов е на лов. Дивечът се нарича "Слънчев бряг".

Валери Симеонов е на лов. Дивечът се нарича "Слънчев бряг".

Да сте чули Симеонов да проверява дискотеки в Несебър или във Варна? Няма и да чуете! Неговите лични бизнес интереси са именно в Слънчев бряг.

Има нещо странно в "морския освободително-революционен воаяж" на Валери Симеонов. Няма как да не сте го забелязали. 

Странна е, например, неговата тенденциозност и избирателност. Сякаш някой предварително е задал програма на своя чисто нов автоматизиран доберман-националист и му е казал - дръж! И оня държи. 

По какво обаче държи, по какво обаче напада, това е въпросът. Или по кого, за да бъдем още по-точни? По Слънчев бряг, очевидно.

Повод за това стана яростният отпор, който днес той получи от шефката на Съюза на собствениците в Слънчев бряг. Тя директно обвини вицепремиера в тенденциозно отношение и поведение, с което Симеонов очевидно удря по целия български туризъм.

Защото, нека погледнем на нещата така. Къде насочва цялата си енергия Валери Симеонов? 

Отговорът е прост. Към Бургас и Слънчев бряг конкретно. Да сте чули Валери Симеонов да споменава нещо за кръчмите в Несебър, например или във Варна, Асеновград, Търново и много други.Там също има музика след 12 часа.

Симеонов не се интересува от тези места. Симеонов е на лов и то е на лов за съвсем определен и конкретен дивеч. Той се нарича Слънчев бряг.

Всъщност, няма нищо лошо в това да следиш за спазването на законите, има лошо единствено в това, да го правиш избирателно. А именно така действа Валери Симеонов.

И няма как това да не предизвика въпроси. Няма как да не се запита човек, мотивира ли някой действията на Валери Симеонов? Обслужват ли те някакви чужди или негови лични интереси? Има ли той персонална изгода от всичко това? Нима не проумява, че с действията си, той вече унизи България чрез коментарите за случващото се в световната преса?

И може би най-важният въпрос: кога, по дяволите, той смята да спре с крайно помпозните си, кухи и безумни действия? Всъщност ясно е, че Симеонов надали някога ще отговори на който и да е от тези въпроси. По-интересно е обаче друго, докога други ще мълчат.

Автор: NBOX.BG

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар