Вторник, 19 Юни 2018
Вторник, 19 Юни 2018

Владимир Танев: Скандал! ГДБОП са задържали днес човек заради критики срещу премиера във фейсбук!

Владимир Танев: Скандал! ГДБОП са задържали днес човек заради критики срещу премиера във фейсбук!

Вижте какво написа на страницата си в социалната мрежа именитият журналист

"СКАНДАЛ! ГДБОП СА ЗАДЪРЖАЛИ ДНЕС ЧОВЕК ЗАРАДИ КРИТИКИ СРЕЩУ ПРЕМИЕРА ВЪВ ФЕЙСБУК

Сигурно ви звучи като фантазия или летен сън, но явно грешите в преценката си. Името на този човек ще спестя по негово лично настояване. Иначе съм готов да го споделя пред разследващите власти или прокуратурата.

Случката е от днес. Цивилни служители от ГДБОП са навестили човека в неговото жилище около 12,30 часа и срещу показана призовка за разпит са го отвели в централата на службата на бул. Цариградско шосе. Поводът е била реплика в социалната мрежа с горе-долу следното съдържание: „Идва неговия край, хората ще излязат с пушки“.

Според ченгетата това било обида срещу Борисов. Питали са го дали познава други, които пишат срещу премиера. Човекът им отговорил откровено – 95 на сто от българите. Служителите от ГДБОП са поискали човека да подпише декларация, в която се разкайва за действията си. Човечецът е прекарал повече от час в службата, като на изпроводяк са го придумвали да забрави за случилото се.

Пускам този текст с изричното съгласие на потърпевшия, като гарантирам неговата анонимност. Изразявам готовност да съдействам при разследване на прокуратурата. Стига да се самосезира от този пост..."

Текст: Владимир Танев, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар