Сряда, 20 Юни 2018
Сряда, 20 Юни 2018

Ани Цолова вече няма да води сутрешния блок на Нова тв

Ани Цолова вече няма да води сутрешния блок на Нова тв

Николай Бареков настоява НАП да провери доходите ѝ

 

Анна Цолова вече няма да води предаването „Здравей, България“. То ще остане в ръцете само на колегата ѝ Виктор Николаев. Това е решило ръководството на Нова телевизия преди часове, съобщава „24 часа“.

 До момента няма официално потвърждение на новината от ръководството на телевизията. Самата Цолова е отказала коментар пред изданието, а Силва Зурлева не вдига телефона си.

 В момента Цолова не е на екран, защото е в отпуска. Когато се върне на 11 септември тя няма да започне отново в сутрешния блок, а вероятно ще прави лайфстайл предаване.

Това е втората промяна в Нова тв през последния месец – наскоро свалена от поста си бе и шефката на новините и актуалните предавания Дарина Сарелска.

 Все още не са обявени причините за промените в „Здравей, България“. Колегите на Анна Цолова отхвърлят версията те да са свързани с атаките на евродепутата и бивш екранен партньор на Цолова Николай Бареков, който настоява НАП да провери доходите ѝ, защото били необяснимо високи.

 Любопитно е, че новината за рокадата се появи първо в БиТиВи.

 Анна Цолова и Виктор Николаев са заедно на екрана от 2010 г., когато той се присъедини като водещ към журналистката в бТВ. През 2013 г. двамата станаха особено популярни с решението си да напуснат телевизията и да се присъединят към екипа на Нова тв. Тогава твърдяха, че са усещали външен натиск на предишното си работно място.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар