Сряда, 15 Август 2018
Сряда, 15 Август 2018

Двама бивши затворници участват във ”Фермата”

Двама бивши затворници участват във ”Фермата”

Специалния участник, който ще се появи днес в риалити формата е финансистът Владимир Каролев

Третото издание на риалити шоуто "Фермата" започна. 20 участници ще се борят за наградата от 100 000 лв. Известните лица сред участниците са актьорът Иван Ласкин, волейболистът Владо Николов, сестрата на Ивайла Бакалова - Божидара и философът Иван Сапунджиев.

Отборите се състоят от по 9 души. В червения отбор участват Дарина, Марина, Калоян, Валерия, Иван Ласкин, Божидара, Владо Николов, Яни и Франческа.

В синия отбор влизат Гечо, Диана, Станислав, Ивона, Тома, Елена, Алек Николов, Виолета и Иван Сапунджиев.

Двамата аутсайдери, които останаха след избора на участници в отборите, се оказа, че ще се радват на най-големи удобства през първата седмица. Те ще имат имунитет и собствена спалня, но Иван се реши да отстъпи спалнята на Анита, тъй като той е женен, а Анита е обвързана.

Отборите нямат удобства. За тях са подготвени скелета, от които да изградят юрта и лятна кухня. Фермерите ще трябва да си направят и външна тоалетна, с която се заеха философът Иван Сапунджиев и танцьорът Калоян.

Специалният участник, който ще се появи от утре в риалити формата е финансистът Владимир Каролев.

Наставниците, които дадоха ценни съвети и провизии са Бети и Ники, които са участвали вече във "Фермата".

Участниците успяха с дружни сили да запалят огън с огниво и да опекат содени питки, приготвени от Яни и Виолета.

Гечо бе подготвил за всеки малка иконка от Троянския манастир.

Тома вече е готов с прякори за почти всички фермери, като Гечо е Вожда, Дарина - Майка Зайка, Яни е Фламингото заради късите панталони, които носи и т.н. Той призна, че му е трудно все още с прякора на Ивона, защото все още не му дала повод да я "етикира".

Вижте кои са участниците:

Първият участник, който представиха е Гечо от Голец - съвременното олицетворение на героите от творбите на Елин Пелин! В момента работи в Лиеж като автотенекеджия.Той смята, че днешните млади са мързеливи, ако има такива във "Фермата", би ги впрегнал в работа, за да им се напукат ръцете.

Дарина е бивш танцьор, понастоящем юрист. Голямото ѝ предизвикателство е детето ѝ, което е момиче, но се самоопределя като момче. Съпругът ѝ работи в Англия. Синът й работи в Швеция. Дъщеря ѝ Алекс е трансджендър. Влиза във "Фермата", за да отправя послание - да се научим на толерантност, а различните да приемем като част от нас.

Марина е чеченка, но се възприема като българка. Има двама сина - футболисти, единият от които бившият вратар на "Левски" и "Славия" Стефано Кунчев.

Франческа е италианка, която живее от 5 години в България. Тя е римлянка, но вторият ѝ баща е българин и това я е довело у нас. Франческа работи в голяма американска компания в София и често гостува на родителите на втория си баща в Нови Искър.

Диана е българка, чийто баща е сърбин, а покойната ѝ майка е македонка. Диана е с българско самозъзнание и влиза в риалитито, за да сложи край на предразсъдъците.

Яни е завършил "История", но се отказва от преподаването и след като работи в Англия, Шотландия и Германия се прибира в България и се завръща към корените си.

Станислав се описва като "оправно момче от малкия град". Той смята, че е работяга, завършва "Бизнес администрация", след това става полицай и е собственик на заведение, която е гара-разпределителна за наркотици. Прекарва 7 месеца в затвора. В момента се занимава с дърводобив.

Калоян Димитров-Ballan - самоопределя се като "модерен селски човек". Той влогър, който е израсъл на село при баба си и дядо си. Живее от година и половина в София. В момента е един от най-търсените хип-хоп таньцори, който има над 85 000 фенове във Фейсбук.

Анита отделя много време за външния си вид и самата тя е гримьор, но сега ще й се наложи да се концентрира върху други неща.

Ивона работи в голям проект и смята, че е най-важно да бъдеш адаптивен.

Валерия знае какво е да си отдаден на работата. Тя е бивша състезателка и настояща преподавателка по художествена гимнастика в Стара Загора.

Иван Ласкин е патриот по душа, обяснява се в любов на жена си във всеки удобен момент и определя характера си като "сладолед с чесън". Във "Фермата" иска да съчетае две свои страсти - към природата и към телевизията.

Тома е бивш затворник, за когото най-голямата радост е 7-годишният му внук. В момента работи като готвач и има собствен плажен бар на Черноморието. Любимото му хоби е риболовът.

Иван Сапунджиев е философ и последният от групата на "опитните" днес. Той вярва, че бъдещето е на село. Продал е цялата си библиотека, за да успее да завърши къщата си на село.

Виолета е силна млада жена, която знае какво е да се наложи да се изправиш на крака. Съпругът ѝ е починал от инфаркт преди 8 месеца на 33-годишна възраст и тя остава сама с двете си малки деца.

Божидара Бакалова - сестрата близначка на Ивайла Бакалова. Влиза във формата, защото за нея "Фермата" е като музей на българското, иска да даде истина бе его, хармония и светлина.

Елена приема себе си за човек на кръстопът между емоциите и разума! Нейната история е трудна. Баща ѝ е инвалид клошар, когото е виждала последно преди 10 години. Тя работи като инструктор на кучета-водачи за незрящи.

Владо Николов е спортна легенда, но най-важният му отбор днес е неговото семейство.

Алек Манолов познава тежкия труд на село, но животът му днес е коренно различен. За него най-важно е как изглежда, а голямата му слабост са жените. Той футболист, но в момента има собствена агенция за недвижими имоти.

Иван Гинчев е от Кърджали, но живее в Берлин, където има собствена фирма за ремонти и почистване. Обича родината си, но не смята, че България е държавата, в която трябва да растат децата му, затова емигрира.

 

Източник: Дир.бг

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар