Сряда, 26 Септември 2018
Сряда, 26 Септември 2018

Брутална съседка сложи отрова за кучета пред входа. Закани се на съседите си!

Брутална съседка сложи отрова за кучета пред входа. Закани се на съседите си!

Жената написа бележка до своите комшии. Вижте каква - СНИМКА

Брутална кучемразка от столичния квартал Лозенец сложи отрова пред входа си, като се закани на комшиите си, че кучетата им ще умрат, ако не спрат да решават физиологините си нужди на близък стълб.

За това алармира друга жена от същия вход. Тя пусна във фейсбук бележката написана от злата комшийка, като учточни пред сайта ни, че действието на животинската драма се развива в Лозенец, на ул.”Рилски езера”N:5.

"Тази не е добре. Отдавна създава проблеми на цялата махала! Ако не дай Боже нещо се случи с кучето ми, буквално ще я изселя от блока", закани се на кучемразката друг собственик на куче от района. 

NBOX.BG

 

Свързани статии (по етикет)

  • Вижте къде ще спират водата в София

    На 27 септември 2018 г. (четвъртък), във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Железница“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: с. Железница.

  • Блок в София дължи 75 000 лева за вода

    Жителите на блок в столичния квартал „Хиподрума” дължат колосалната сума от 75 000 лева за вода. Това показали последните изравнителни сметки, разказаха живеещите в блока пред NOVA.

  • Издирват изчезнала млада софиянка

    Млада жена от София е в неизвестност от няколко дни. За това съобщи нейна близка във Фейсбук.

Оставете коментар