Петък, 19 Октомври 2018
Петък, 19 Октомври 2018

Цацаров: Днес трябва да бъдат снети обяснения от премиера Борисов по изказването му за наркотрафика

Цацаров: Днес трябва да бъдат снети обяснения от премиера Борисов по изказването му за наркотрафика

Ако зависи от мен, няма да се самосезирам, защото тези сигнали малко или много обслужват политически цели, да не се лъжем, каза главният прокурор

Ще бъдат снети обяснения от премиера Бойко Борисов. Обясненията би следвало да бъдат снети днес. Казвам би следвало, защото не съм се прибирал в кабинета си от парламента.

Това каза пред журналисти главният прокурор Сотир Цацаров след заседанието на парламентарната комисия по правни въпроси. Обвинител №1 коментира имаше предвид думите на премиера Бойко Борисов, че в парламента има хора, замесени с наркотрафик.

„Най-вероятно са снети, защото ако не ме лъже паметта беше призован за 11.00-11.30 часа. Ако попитам градския прокурор, тя ще ми каже дали са снети“, посочи той. „Единственото, което е забавило снемането е пътуванията на премиера в чужбина. Призован е за днес, защото утре пътува отново“, уточни главният прокурор. „Ако зависи от мен, няма да се самосезирам, защото тези сигнали малко или много обслужват политически цели, да не се лъжем“, каза още той.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар