Неделя, 21 Октомври 2018
Неделя, 21 Октомври 2018

Богомил Бонев: След Пирин правителството трябва да се погрижи и за Витоша

Богомил Бонев: След Пирин правителството трябва да се погрижи и за Витоша

Тома Белев и гнусни швейцарски консултанти имат за задача да ограничат достъпа на българите до планините, смята бившият вътрешен министър

Решението за плана за управление на Пирин беше единствено законното. Сега трябва да последва същото за плана за управление на Витоша. Софиянци имат право да карат ски на 20 минути от домовете си. Досега блокирано от Тома Белев и гнусни швейцарски консултанти, които имат задача да нямат българите достъп до планините си.

Но с това нещата не приключват. Правителството трябва да създаде правила, които да забранят на финансирани от чужбина НПО да определят политиката на държавата в областта на екологията. На Тома Белев, Андрей Ковачев, половинките им, заемащи в конфликт на интереси длъжности, свързани с проектите на МОСВ, да припарват до кандидатстване за нови проекти. Защото са дълбоко компрометирани. Прокуратурата трябва да се събуди и да види как са действали против националните интереси. НАП трябва да се събуди и да провери как са финансирани и какви пари са платили за броенето на делфини. Изобщо, време е държавата да се събуди.
А не Бойко да трепери, че ще заградят Орлов мост.

Това малодушие трябва да приключи!

Богомил Бонев

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар