Четвъртък, 18 Октомври 2018
Четвъртък, 18 Октомври 2018

Смях! Сидеров говорил пред 550 млн. души в Крим. Руски телевизии го снимат, но мистериозно не го отразяват

Смях! Сидеров говорил пред 550 млн. души в Крим. Руски телевизии го снимат, но мистериозно не го отразяват

Журналистите от партийната телевизия на "Атака" - Алфа ТВ, прекалиха с прехвалването на началника си Волен Сидеров, който вчера празнува рожден ден в Крим.

Те обявиха, че ораторът е говорил пред 550 млн. души за 4 телевизии. Колкото и да се мъчихме да намерим важните послания в руските медии, в сайтовете им дори не е отразено, че са го записали. Само от Алфа ТВ и 50-ина души в Youtube са гледали посланията на Волен.

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров и колегите му от парламентарната група Явор Нотев, Десислав Чуколов и Маргарита Николова участваха в международния икономически форум в Ялта, Крим. Той е сред четирите най-големи икономически форума в Русия и се утвърди като ефективно международно място за обсъждане на световната икономика. Основната тема на форума в Ялта е „Глобалното бъдеще. Бъдещето на Русия". С влизането си на форума, Сидеров предизвика изключително силен интерес от страна на руските медиите. Той даде интервюта за Русия 24, ТВ Звезда, RT, ОРТ и други телевизии с обща аудитория над 550 милиона зрители. Това съобщи партийната медия Алфа ТВ. Мистериозно обаче, колкото и да се опитахме да открием записи от интервютата в сайтовете на медиите, в тях дори няма информация за важното присъствие на Сидеров в Русия. Последните записи на лидера на "Атака" в YouTube са видеа, качени от събитието от Алфа ТВ, които нямат 550 млн. посещения, а общо около 50. 
 
Източник: BIG5.bg

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар