Петък, 19 Октомври 2018
Петък, 19 Октомври 2018

Панчарево и Кокаляне протестират срещу живота в "кал и мизерия"

Панчарево и Кокаляне протестират срещу живота в "кал и мизерия"

„Искаме канализация, качествен ремонт на улиците, пълен ремонт на „Самоковско шосе", писна ни да живеем в кал и мизерия!" С този емоционален призив организаторите канят днес на протест в Панчарево и Кокаляне.

Те имат намерение от 11 на обяд до 12:30 да затворят „Самоковско шосе", защото искат пълна рехабилитация на пътя, както и цялостен ремонт на шосето, тъй като според тях то е поправяно много пъти, дупките са кърпени, но отново се появяват.

„Протестираме, защото ни писна да живеем в кал и мизерия. Протестираме, защото „Самоковско шосе" за трети път ни попълват дупки и са ни докарали дотам, че да сме щастливи, когато попълнят 2-3 дупки. Ние искаме пълна рехабилитация на тази отсечка от шест километра, защото това вече не се издържа. Улиците в Панчарево и Кокаляне са в безобразно състояние. Канализация нямаме, това замърсява околната среда, защото и Панчаревското езеро директно за заустени канали там. Сметоизвозването ни е голям проблем. Улиците не са ремонтирани с десетилетия, много улици просто изчезват", каза Галина Бел, един от организаторите на протеста.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар