Четвъртък, 20 Септември 2018
Четвъртък, 20 Септември 2018

Поредното дерби между Левски и ЦСКА. София под полицейска блокада

Поредното дерби между Левски и ЦСКА. София под полицейска блокада

Жителите на столицата да бъдат търпеливи във връзка със сериозните мерки за сигурност тази седмица заради срещата на върха ЕС-Западни Балкани

Главният секретар на МВР Младен Маринов призова и гостите, и жителите на столицата да бъдат търпеливи във връзка със сериозните мерки за сигурност, които ще бъдат взети още тази седмица заради срещата, която предстои на върха ЕС-Западни Балкани, съобщи БНР.

Открити са родителите на двете деца, които бяха заснети на Националния стадион с изрисувани по телата нацистки свастики - съобщи още Младен Маринов и допълни, че по случая са взети необходимите мерки. В тази връзка, той уточни, че полицията работи заедно с Държавната агенция за закрила на детето. Главният секретар обаче не уточни, дали родителите на двете момчета ще претърпят санкции и какви ще бъдат те.

Маринов уточни още, че сериозни мерки за сигурност ще бъдат взети утре във връзка с поредното дерби между "Левски" и ЦСКА. Главният секретар на МВР каза, че шествие на агитките в центъра на София няма да бъдат допускани като в случай на нужда полицията ще използва дори и сила.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар