Вторник, 24 Април 2018
Вторник, 24 Април 2018
Ако отскоро се интересувате от фън шуй неговите правила могат да ви се сторят доста объркващи

Ако отскоро се интересувате от фън шуй неговите правила могат да ви се сторят доста объркващи

Ето 6 бързи фън шуй съвета, които можете да приложите веднага

Ако отскоро се интересувате от фън шуй неговите правила могат да ви се сторят доста объркващи. Затова днес ще ви предложим 6 промени, които можете да направите бързо у дома си и, които ще донесат истински промени, които скоро ще видите. Фън шуй всъщност балансира връзката между живота ви и пространството, което обитавате. Логично, нали?

  1. Изхвърлете ненужните вещи

Това важи както за дома, така и за офиса ви. Бъркотията и вещите, които не използвате от носят застояла енергия и пречат на промените в живота ви. Експертите твърдят, че щом се отървете от тях можете да се разделите дори с няколко килограма, както и с главоболието си. 

  1. Дръжте капака на тоалетната си чиния затворен

Според традиционното разбиране на фън шуй тоалетната е канал през, който изтича добрата енергия, както и парите ви. Опитайте и ще видите, че ще има разлика. 

  1. Задължително обградете спалнята си с две нощни шкафчета

Те трябва да са разположени от двете страни на леглото, за да поддържат баланса в живота ви. Хубаво е те да бъдат и грижливо подредени. Още нещо - дори да сте сами и в момента да търсите половинката си - отново заложете на две шкафчета, така Вселената ще разбере, че сте готови да приемете любовта в живота си.

  1. Не работете с гръб към вратата

Тази позиция ви поставя в неизгодно положение, чрез нея губите увереността и властта си и се чувствате постоянно заплашени от нещо. Ако е невъзможно да промените мястото му, поставете огледало, така че да можете да виждате вратата. 

  1. Отглеждайте растения 

Растенията символизират природата, растежът, креативността, а освен това пречистват и въздуха. Това важи с особена сила, ако използвате твърде много електроника. Ето и няколко идеи за цветя, които не изискват кой знае каква грижа: Хризантема, Хлорофитум (известно и като зелена лилия), Драцена, Фикус, Алое Вера

  1. Поправете счупените неща

Всички притежаваме счупени неща, с които не искаме да се разделим или просто отлагаме да поправим. Мястото, което обитавате е огледало на вас самите. Има логика, нали? След като поправите или изхвърлите счупените вещи, които ви заобикалят, вероятно ще ви се стори значително по-лесно да се справите с проблеми, които отдавна ви тормозят. 

 

Оставете коментар