Вторник, 19 Юни 2018
Вторник, 19 Юни 2018

Чалгаризирахте поколения наред, съсипахте хиляди съдби и бъдещето на толкова млади хора....съсипахте и природата ни и отровихте всичко красиво...и това е непростимо!!!

Чалгаризирахте поколения наред, съсипахте хиляди съдби и бъдещето на толкова млади хора....съсипахте и природата ни и отровихте всичко красиво...и това е непростимо!!!

Програмирани тъпунгери, ей в това ни превръщат и даже ни дипломират накрая, пише младата Кити Жекова

Такова е разбирането за красива жена на масата...такава им е културата, такова им е изкуството и точно толкова им е акъла, морала и достойнството....

Тези жени нямат вина...те са плод на едно пропаднало и недостойно ОБЩЕСТВО!

Управляващите могат спокойно да се радват на стадо измити мозъци, които затриват всеки ден с лекота и без присъда...и докато половината хора подкрепят този ужас, а останалата половина нападат, подиграват се и обиждат тези жени и подобни на тях хора, НИЩО няма да се промени....освен, че за пореден път фокуса ще се отклони върху резултата и потърпевшите, а не върху ПРИЧИНАТА за този ужас!!!

ВСИЧКИ музикални компании в Бг са управлявани от долни, продажни, прости и жалки подобия на хора, които освен секс и мръсни пари друго нямат в жалките си глави нито като мисъл, нито като усещане и търсене.... поколението е огледало на културата в една държава!!!

Да наричат порно звезди като дриско бийтс и гери никол (и много други, защото списъка е безкраен) "звездите на България" е подигравка с историята и миналото на цял един народ!!! И това е само в музикалният бизнес...за дупките в образователната ни система дори няма да говоря, защото е повече от страшно...вместо на морал и ценности ни учат на ФАЛШИВА история?!

Програмирани тъпунгери, ей в това ни превръщат и даже ни дипломират накрая!

Майната й на цялата образователна система, на всичките управляващи и на законите им "в полза на човека" ...закони има и важат само когато грабите от народа! а когато се налага да ВЪРНЕТЕ, да ДАДЕТЕ...тогава паричките ви са по-ценни от живота на Човека, на своя!!!

А най-жестокото престъпление, което извършиха срещу нас е, че вместо да признаят истината, те успяха да втълпят у хората фалшиво чувство на вина...заради което всички мълчат!!!

Чалгаризирахте поколения наред, съсипахте хиляди съдби и бъдещето на толкова млади хора....съсипахте и природата ни и отровихте всичко красиво...и това е непростимо!!! Това, че по света се случва същото изобщо не е нито оправдание, нито причина да се отървете от последствията за всичко, което причинихте на Родинана ни!

Който е разумен, нека върви срещу тълпата и всички зомбирани същества в името на ценностите и принципите си....това е.

Текст: Жекова, фейсбук

 

Оставете коментар