Петък, 19 Октомври 2018
Петък, 19 Октомври 2018

GO PETROLIUM откри 14-та бензиностанция в страната

GO PETROLIUM откри 14-та бензиностанция в страната

Компанията планира през следващите 2 години да има свои обекти във всеки един областен град в страната

Компанията GO PETROLIUM 2011 е една от най-динамично развиващите фирми на родния пазар за горива.

След като за първи път бензиностанция на GO PETROLIUM бе открита през 2011 година в столицата, само 6 години обектите на компанията са вече 14. София, Харманли, Кюстендил са първите градове в който GO PETROLIUM стъпи на пазара. Компанията разполага със собствен склад за съхранения на горива, както и транспортна фирма.

„Безкомпромисни сме към качеството на горивата, които предлагаме. Ежедневно се осъществява контрол на всеки един обект, като специално за целта създадохме собствен отдел с подобна насоченост.“ Това заяви собственика на дружеството Павел Димов.

Според Димов въпреки конкурентната среда през последните 6 години, GO PETROLIUM се доказа, като кадежден и коректен партньор предпочитан не само юридически, но и от физически лица.

„Нас не ни вълнува темата за картел в горивата, защото ние се интересуваме само от пазарните принципи и удовлетворението на нашите клиенти“, допълва собственика на веригата.

Планове ни за близкото бъдеще включват във всеки един обект да бъде изграден ресторант за бързо хранене и магазин. GO PETROLIUM неможе да остане в страни от световните тенденции в тази посока.

От известно време с голям успех се ползват картите за отстъпка на горивата, като благодарение на тази система си създадохме стабилна база от постоянни и лоялни клиенти.

„Може да ви прозвучи странно, но наши клиенти са ми казвали, че пътуват от други райони на София, само за да заредят при нас. Мога с гордост да обявя, че нямаме оплаквания в тази посока“, допълва Павел Димов.

NBOX.BG

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар