Неделя, 27 Май 2018
Неделя, 27 Май 2018

Нов специалист в ЦСКА

Нов специалист в ЦСКА

Митко Джоров ще заеме поста на главен методист в школата на армейците

Ръководството на ЦСКА привлече в клуба 48-годишният специалист Митко Джоров, който ще бъде назначен за главен методист в школата на тима Пловдивчанинът ще започне работа тази седмица. Той ще действа в тясна връзка с главния мениджър Стефан Яръмов и треньорите в ДЮШ. Основната задача пред Джоров е да изготвя програми за тренировъчния процес, да прави анализи на мачовете и да помага на специалистите.

Джоров има солидна визитка и е считан за един от добрите специалисти в областта на детско-юношеския футбол у нас. Той работи с подрастващи вече 20 години. В последните два сезона Джоров бе шеф на школите на Берое и Локомотив Пловдив. Митко Джоров е роден на 11 февруари 1968 година в Пловдив. Като играч носи екипа на местния Спартак, а още през 1994 година завършва специалност "Треньор по футбол" в Националната спортна академия.

Дълги години работи в школата на Ботев Пловдив, а от 2005-та до 2012 година е треньор в школата на Спартак Пловдив. След това поема първия отбор на Видима-Раковски през сезон 2012/13. Треньор е и на Евроколеж (Пловдив). Сред отличията му при подрастващите са две купи на БФС със Спартак Пловдив.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар