Сряда, 19 Септември 2018
Сряда, 19 Септември 2018

Холандия - България 1:0 след първото полувреме

Холандия - България 1:0 след първото полувреме

Ранен гол влезе във вратата ни

Първото полувреме премина под диктовката и превъзходството на състава на домакините. Холандия излезе напред в резултата след само 7 минути игра. Тогава Дейви Прьопер даде предимство на "лалетата", разписвайки се за 1:0.

Натискът на "оранжевите" продължи през всички 45 минути от първата част, като на два пъти те можеха да стигнат до нов гол в мрежата на Илиев. За радост на българските фенове обаче Куинси Промес и Ариен Робен така и не успяха да поразят целта.

Единствената по-сериозна ситуация в полза на българския отбор бе налична след пробив на Ивелин Попов и изстрел на Георги Костадинов в лявата греда на вратата, пазена от Силесен.

Малко преди почивката Попето претендира, че е бил фаулиран на границата на наказателното поле, но гръцкият арбитър на двубоя не бе на същото мнение.

В 24-ата минута пък Александър Цветков беше заменен от Симеон Славчев, без да има ясна причина защо това се случва. Така или иначе постройката ни на терена бе частично променена, след което отборът явно вдигна оборотите, но така и не успя да стигне до изравнително попадение.

Оставете коментар