Петък, 22 Юни 2018
Петък, 22 Юни 2018

Днес в 13.33 ч. настъпва първото Пълнолуние за 2017 година

Днес в 13.33 ч. настъпва първото Пълнолуние за 2017 година

Тогава Луната застава в точна опозиция със Слънцето, преминаващо през Козирог

Пълнолунието е силен процес, оказващ влияние върху всички ни, внасящ голямо напрежение за периода на лунния месец. Очаква се събитието, което ще действа най силно на 11.01. и 12.01. да създаде конфликт между егото, волята и съзнателните ни нужди (Слънцето) и чувствата, емоциите и подсъзнателните ни копнежи (Луната).

Важно е през периода да се постараем да запазим вътрешния си баланс и да не реагираме прибързано, защото не е изключено да допуснем грешки, за които впоследствие да съжаляваме.

Най-силно ще усетим събитието във връзка с нещата, за които отговаря оста Козирог-Рак, а именно реда, авторитетите, отговорностите, домашния уют, семейството, родителите, материалното и обществено положение.

Пълнолунието не е подходящо за стартиране на връзки, подписване на договори, купуване на стоки за дома, но е добър период за приключване на сделки, продажбата на стоки за дома, отказване от стари навици, както и за изглаждане на отдавна залегнали в семейната история конфликти.

Най-силно ще усетят събитието кардиналните знаци Козирог, Рак, Везни и Овен, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е те да са много напрегнати и негативно настроени и да анализират досегашните си постижения и несполуки. Не е изключено на базата на обзелия ги негативизъм да си развалят отношенията с близки до тях хора или да получат главоболие или друго здравословен проблем, който ще се премине бързо, стига да открият правилния начин за релаксиране.

Въздушните знаци Водолей и Близнаци ще имат най-силна нужда от почивка около Пълнолунието и няма да им се занимава особено много със светски събирания или с активно общуване. Най-добре биха изкарали дните в тясна семейна атмосфера, обградени от най-близките, но и спазвайки известна дистанция с тях.

Водните знаци Риби и Скорпион ще имат спорове с авторитети и всячески ще се опитват да се докажат и да намерят признание от тях, което може силно да ги изтощи и изтормози.

Огнените знаци Лъв и Стрелец ще имат шанса да приключат важни проекти и да изяснят конфликти, които отдавна затормозяват отношенията им с близък до тях човек.

Земните знаци Телец и Дева по всяка вероятност ще са влюбени и доста мечтателни. Няма да им се работи особено и не е изключено да направят грешки от недоглеждане.

Източник: dama.bg

Свързани статии (по етикет)

  • 6 зодии, които са неразделни

    Може да не вярвате в зодиите, но начинът, по който са се подредили звездите по време на раждането, някой път оказва влияние на партньорските отношения.

  • Супер синя кървава Луна ще има в небето тази нощ

    Тройният спектакъл - суперлуна, синя луна и пълно лунно затъмнение ще бъде наблюдаван в нощта на 31 януари

  • От какво се страхува всеки човек според зодията

    Ако се интересувате от астрология, е по-вероятно да сте изследвали най-вече позитивните качества, присъщи на зодиакалния ви знак. Но има и негативни – това са притесненията ни или страховете, които имаме, според рождената дата и съответно – зодията. 

Оставете коментар