Неделя, 22 Април 2018
Неделя, 22 Април 2018
Гала: Обичам Стефан повече от себе си

Гала: Обичам Стефан повече от себе си

"Пропуснах много мигове, телевизията краде от времето ни", споделя водещата.

„На най-много неща в живота ме е научило майчинството. Най-много ме е възпитавала дъщеря ми.

Тя е направила много повече за мен в това отношение, отколкото аз за нея. Мисля, че съм добра майка”, казва още Гала

Гала пред Мариан Станков-Мон Дьо. От момичето на късмета в най-гледаното токшоу на 90-те "Невада", до жената, която днес много хора определят като кралицата на NOVA. Гала дължи дългия си живот на екрана само на едно - упорита работа. Днес тя продължава да заспива в полунощ със сценарий в ръка, а времето, което отделя за сън, е само пет часа.

Преди финала на този телевизионен сезон Гала сяда в стола си отново, но този път, за да отговаря на въпросите.

Говори за славата, защо иска да се скрие от света и 2005г., когато получи звучен шамар в лицето заради спирането на "На кафе".

Кой е най-големият предател в любовта? Дъщеря и Мари, която едва преди година и показва какво е да си майка на пораснало момиче. Внезапната смърт на баща и и въпросът, който всяка жена си задава - какво е да си Гала?

„Пропуснах много мигове – време за дъщеря ми, която порасна край мен и не видях много безценни моменти, които няма как да върна.

Пропуснах време с майка ми и баща ми, който вече не е между живите. Време за любов. Телевизията краде от времето ни и доброволно се включих в тази игра, защото и ми е дала много неща”, казва Гала.

„Никога не е имало момент, в който да искам да се откажа от предаването и екипа. Много ми беше трудно, когато свалиха „На кафе” от ефир.

Бях уплашена, но в никакъв случай депресирана и смазана.

„Любовта ми със Стефан не беше от пръв поглед. Трите думи, които най-точно го описват, е непримирим, деен и надявам се – мой.

Понякога е романтичен, слава Богу, изненадващо и неочаквано. Романтично ми е това, че няма сутрин, в която да не ми пише SMS преди ефир с нещо мило”, казва Гала със сълзи на очите.

„Вече мога да кажа, че го обичам повече от себе си. С него любовта ми е различна – такава, каквато не съм изживявала. Способна съм да простя всичко.

От първата си връзка научих, че не трябва да вярваш 100% на един мъж”, споделя тя.

„На най-много неща в живота ме е научило майчинството. Най-много ме е възпитавала дъщеря ми.

Тя е направила много повече за мен в това отношение, отколкото аз за нея. Мисля, че съм добра майка. Съжалявам за многото сутрини, които не съм се събуждала до нея. Тя никога обаче не ме е обвинявала за това”, казва още Гала.

"Смъртта на баща ми е най-тежкото нещо, което ми се е случвало. Винаги сме имали много дълбока връзка. Беше внезапна смърт и ние не очаквахме.

Дълго време не можех да го приема и осъзная. Съжалявам, че дъщеря ми не го познава, така както аз", признава Гала.

„Благодарна съм на Господ за живота, който имам. Ако е имало сълзи, те са били повече от щастие”, казва тя.

 

Оставете коментар