Сряда, 20 Юни 2018
Сряда, 20 Юни 2018

Мъск и Хърд се разделят

Мъск и Хърд се разделят

Милиардерът иноватор Илън Мъск и актрисата Амбър Хърд дадоха пред сп. "Пийпъл" съвместно изявление, в което разясниха сами причината за раздялата си

Милиардерът иноватор Илън Мъск и актрисата Амбър Хърд дадоха пред сп. "Пийпъл" съвместно изявление, в което разясниха сами причината за раздялата си. В него двамата признават, че се е оказало изключително трудно да поддържат връзка от разстояние и че въпреки всичко продължават да таят "най-дълбоко уважение" един към друг.

"След като прочетохме последните статии по свой адрес, искаме да говорим сами за себе си. Разстоянието се отрази много зле на връзката ни, защото нямахме възможност да се виждаме особено често", съобщи вече екс двойката.

Пред списанието двамата осъдиха остро и наличието на "постоянни спекулации за тях, които дори не са базирани на факти", както и факта, че интимните взаимоотношения на известните личности винаги се поставят под лупа, преувеличават се и се драматизират от страна на медии. Това най-вероятно бе директна критика към MTV Australia днес, които съобщиха, че Хърд и Мъск са си разменяли целувки на закуска днес - близо 3 дни, след като обявиха разтрогването на отношенията си. 

Оставете коментар