Петък, 21 Септември 2018
Петък, 21 Септември 2018

Запалиха колата на репортер от ”Господарите” (видео)

Запалиха колата на репортер от ”Господарите” (видео)

Автомобилът на репортера Зорница Акманова в Карлово е бил подпален тази нощ.

Палежът е извършен няколко часа, след като е запечатан незаконният сервиз на автомонтьора, познат с прозвището Пламен Майстора, за когото журналистката направи серия репортажи в "Господари на ефира", съобщават от предаването. 

Към предаването са се обърнали хора, които са се почувствали измамени от автомонтьора, след което са потърсили защита на правата си в местната прокуратура. 

Прокурорите от Районна прокуратура - Карлово обаче са си дали самоотвод по жалбите на гражданите, тъй като приятелката на въпросния майстор работи в същата прокуратура и те "добре се познават", твърдят от тв предаването. 

Сигналът за горящия автомобил е подаден около 02.30 часа на телефон 112 от собственичката на превозното средство, съобщи МВР. На мястото на пожара се е отзовал противопожарен екип, който е загасил пламъците. 

Огънят е унищожил напълно автомобила и е засегнал превозно средство в близост. 

Работи се по всички възможни версии за пожара, включително - за умишлен палеж, свързан с работата на жената като разследващ журналист. Със случая се е заела Окръжната прокуратура в Пловдив.

Колата е Audi A4. Шефът на областната дирекция на полицията - старши комисар Атанас Илков, лично се е заел със случая, съобщи Карлово TV. 

За палежа е уведомен главният прокурор, който разпореди спешни действия за разкриване извършителя на престъплението. 

По разпореждане на главния прокурор Сотир Цацаров, Окръжна прокуратура – Пловдив е изискала за служебен контрол и всички преписки, водени в Районна прокуратура – Карлово и Районна прокуратура – Пловдив във връзка с дейността на Пламен Димитров, за когото репортерката от „Господари на ефира“ е оповестила оплаквания за измамни  действия. 


Медия

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар