Четвъртък, 18 Януари 2018
Четвъртък, 18 Януари 2018
Кола полетя в пропаст в м. Кръста край Благоевград

Кола полетя в пропаст в м. Кръста край Благоевград

Тежък пътен инцидент стана тази вечер в местността Кръста над Благоевград. Ученици паднаха в пропаст след катастрофа по пътя по време на гонка, предаде БТВ.

Дванайсетокласниците не успели да вземат завой и полетели в пропастта. Шофьор, пътуващ в колата пред тях, видял в огледалото инцидента и подал сигнал на 112.

Двамата младежи са транспортирани в болница. Единият е с травма на главата. Няма опасност за живота им. В момента се правят опити колата да бъде извадена от пропастта. Шофьорът не е употребил алкохол.

 

Свързани статии (по етикет)

  • Полезни съвети за шофирането в зимни условия

    Първият по-сериозен сняг падна, малката бяла покривка не се задържа, но пък скова студ и създаде опасност от поледици. Шофирането върху участъци с черен лед има свои особености, с които е задължително да се съобразяваме. 

  • Кола с младежи се удари в дървета, 6-ма ранени

    Петима младежи и 30-годишен мъж са настанени в болницата в Хасково, след като колата им изхвърчала от пътя и се ударила в няколко дървета.

  • Скандал със спортист на годината и в Благоевград

    След като при двама европейски шампиони, борбата не бе уважена с място в десетката на националния спортист на годината, и на благоевградската церемония един от петте спорта - основатели на олимпиадите беше унизен

Оставете коментар