Вторник, 22 Май 2018
Вторник, 22 Май 2018

Шефът на прокуратурата в Бургас: Няма информация Митьо Очите да е стрелял във 4You

Шефът на прокуратурата в Бургас: Няма информация Митьо Очите да е стрелял във 4You

Любомир Петров каза, че има данни за организирана престъпна група и затова към основното дело са се присъединили още 3-4

Шефът на Апелативната прокуратура в Бургас Любомир Петров загатна, че може да бъдат повдигнати обвинения и за организирана престъпна група, ръководена от Димитър Желязков-Очите. Те обаче няма да бъдат свързани със стрелбата преди близо година в Слънчев бряг, след която бе убит гардът на Желязков Александър Алексиев - Японеца, съобщава "Флагман". 

"Наблюдават се и се разследват и други ОПГ-та. Работи се и в тази посока.

Още в началото след случая в Слънчев бряг имаше данни за организирана престъпна група и затова към основното дело се присъединиха още 3-4", каза прокурор Петров. Той подчерта, че още след екшъна във "4You" е извършено щателно разследване, събрани са доказателства и са разпитани всички свидетели.

"Нямам никаква информация Димитър Желязков да е стрелял", каза Любомир Петров. Той отбеляза, че не може да коментира повече делото, тъй като то вече е на ниво Специализирана прокуратура в София. Апелативният прокурор уточни единствено, че се надява делото скоро да влезе в съда.

Процесът срещу следователя Иван Христов, който беше осветлен след войната между Митьо Очите и Божо Кравата, също е прехвърлен в София.

Оставете коментар