Вторник, 22 Май 2018
Вторник, 22 Май 2018

Барети удариха Вършец. Арестувани са Стефан Културиста и Ради Дългия

Барети удариха Вършец. Арестувани са Стефан Културиста и Ради Дългия

Имало множество сигнали, че групата се занимавала  с лихварство, изнудване и разпространение на наркотици

Рано тази сутрин барети са атакували Вършец, съобщава BulNews.bg.

Маскирани тежко въоръжени полицаи от ГДБОП са блокирали къщите на известните врачански крими герои Радослав Русинов-Ради Дългия и Стефан Иванов-Стефан Културиста, които живеят там.

В момента се извършат поредица от обиски в обитаваните от тях имоти, както и на други места, за които има подозрения, че са съпричастни с дейността на задържаните. В курортното градче се коментира за още арестувани хора, но тъй като акцията е в ход, все още няма официална информация за ставащото.

Рано сутринта е бил извършен обиск и във фитнеса на 43-годишния Стефан Културиста, който се намира в автогарата във Враца. Не е изключено да са ровени още обекти, свързани със задържаните лица.

Любопитното е, че акцията се провежда само седмица преди 40-я рожден ден на Ради Дългия, който трябваше да празнува на 25 април.

По неофициална информация в полицията имало множество сигнали, че групата се занимавала  с лихварство, изнудване и разпространение на наркотици. Органите на МВР призовават всички, които са пострадали от Ради Дългия и Стефан Културиста, да подадат жалби в районното управление във Вършец.

Оставете коментар