Неделя, 21 Октомври 2018
Неделя, 21 Октомври 2018

Комплексиран богаташки мухльо преби шефьорка на пътя в Пловдив!

Комплексиран богаташки мухльо преби шефьорка на пътя в Пловдив!

Петко Ангелов, син на собственика на компанията производител на млечни продукти „Елит 95“, е започнал да налага жената, която едвам успяла да избяга.

Историята звучи като сюжет от мутренските времена. Жена пътувала с автомобила си в Кършияка, като в един момент спряла, тъй като пред нея имало такси на пътя. Водачът на жълтата кола си говорел през прозореца с млад мъж, който бил в джип БМВ.

Жената изчакала известно време, но тъй като те продължавали да си говорят, тя подала сигнал с клаксона си. Младежът обаче я изгледал пренебрежително и й показал среден пръст. Пловдивчанката се афектирала от жеста, излязла от колата и потърсила сметка защо младежът й показва среден пръст, а той продължил да я обижда, наричайки я с различни епитети и квалификации.

Спорът между двамата продължил, като в един момент Петко слязъл и ударил юмрук в лицето на жената, а след това продължил с шутове в ребрата и краката. Жената избягала и отишла в болница, а след това и в полицията.

Малко по-късно дъщерята на жената установява кой е агресорът и му звъни по телефона, като той отричал да е бил нанесъл побой, казвайки: „Само я бутнах и леко ритнах. Ако й бях ударил юмрук, нямаше да може да стане!“, казал синът на бизнесмена.

Източник: trafficnews.bg

Оставете коментар