Неделя, 23 Септември 2018
Неделя, 23 Септември 2018

Убитият столичен бизнесмен се казва Венцислав Гунето

Убитият столичен бизнесмен се казва Венцислав Гунето

Венцислав Иванов М., известен с прякора Гунето, е убитият столичен бизнесмен, чийто труп беше изваден от водоем край Нареченски бани.

Вчера стана ясно, че трупът е бил открит в понеделник вечерта, а за убийството са задържани съдружникът му Севдалин Тотото и неговият 25-годишен син.

Предполага се, че е бил умъртвен преди няколко дни в заведение по пътя за Пампорово, което било негова собственост. Тотото е от Неделино и получил прякора си, след като спечелил голяма сума пари от спортния тотализатор. Той пуснал фиша заедно с двама ортаци, които впоследствие го пребили и лежали в затвора, пише "Трафикнюз". 

За убития бизнесмен Гунето пък се твърди, че е свързван с борческите среди. Според информацията за Венцислав М. във Фейсбук страницата му той е завършил психология в Югозападния университет "Неофит Рилски", а след това магистратура "Клинична и консултативна психология" във Великотърновския университет, съобщи "24 часа". В Търговския регистър фигурира като президент на фирмата "Бастър Бестър" ЕООД.

Очаква се днес окръжната прокуратура в Пловдив да изнесе повече подробности за престъплението. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар