Сряда, 24 Май 2017
Сряда, 24 Май 2017
Башар Рахал взе мястото на Владо Карамазов

Башар Рахал взе мястото на Владо Карамазов

Водещият и учаснтиците ще играят върху видео стена с размер 70 квардрата, която е поставена на пода, а игрите ще са анимирани в 3D формат

Актьорът Владо Карамазов няма вече да е водещ на играта по bTV "Лотария България". На негово място застава колегата му Башар Рахал, съобщиха официално от медията. Промените обаче няма да се изчерпват до тук. От 20 февруари зрителите ги очакват нови игри, някои от които ще са с 3D ефекти. Предаването вече ще е и с нов начален час - 18.00.

Продукцията ще предава от един от най-големите студийни декори у нас с размер над 700 квадрата. От 20 февруари шоуто ще бъде вече един час и ще предложи за първи път в българския ефир революционна визуализация на игрите. Водещият и учаснтиците ще играят върху видео стена с размер 70 квардрата, която е поставена на пода, а игрите ще са анимирани в 3D формат.

Презаредената „Лотария Българи“ по bTV ще дава и още повече шансове за печалби, както за играещите късметлии, така и за публиката, която също ще бъде активен участник в шоуто и печели наравно с играча. Така всеки късметлия, който получи шанс да влезе в студиото на „Лотария България, ще има възможност да си тръгне с голяма печалба дори и да не е излизал на сцената.

Всяка седмица в „Лотария България“ ще се излъчват 60 щастливци от цялата страна. Предаването включва четири предварителни игри, в които участниците играят за максимални печалби до 50 000 лева. Във финалната, пета игра, победителят може да грабне до 2 000 000 лева.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар