Вторник, 22 Май 2018
Вторник, 22 Май 2018

Джулия Робъртс е най-красивата жена в света според сп. People

Джулия Робъртс е най-красивата жена в света според сп. People

Актрисата оглавява класацията на изданието за рекорден пети път

Двадесет и шест години след като за първи път се появява на корицата на американското списание People, актрисата Джулия Робъртс продължава да е любимата хубава жена на журналистите от редакцията. В сряда списанието публикува годишната си класация за най-красивите хора на планетата и холивудската звезда е номер 1 за рекорден пети път.

Самата Робъртс обаче смята, че най-добрите й години предстоят, съобщава Reuters. "Изключително съм поласкана", коментира 49-годишната актриса пред People. "Смятам, че в момента съм на върха си", допълва тя.

Първото й отличие в класацията идва през 1991 г. – година след като ролята й в романтичната комедия "Хубава жена", където си партнира с Ричард Гиър, я изстрелва към славата. Тогава актрисата е на 23 години.

"Хората често ми казват: "О, когато "Хубава жена" излезе, това сигурно наистина е променило живота ти." И това се превърна в своеобразна шега, но истината е, че тогава аз дори не бях в града", разказва Робъртс пред People. "Спомням си, че прочетох, че филмът е излязъл по кината през уикенда и направил толкова и толкова пари, и си помислих: "Това много пари ли са? Това добре ли е? Това страхотно ли е?" Но настина не знаех", споделя тя.

Впоследствие Робъртс печели титлата на People и през 2000 г., 2005 г. и 2010 г., припомня Reuters.

Американската актриса е носител и на най-престижната награда в киноиндустрията в страната – "Оскар". Получава я за превъплъщението си в ролята на едноименната героиня в биографичния филм "Ерин Брокович" (2000). Лентата разказва историята на американската адвокатка и активист за опазване на околната среда Ерин Брокович, която се опълчва срещу енергийната корпорация Pacific Gas and Electric Company (PG&E).

От 14 години Робъртс е женена за кинооператора Дани Модър. Двойката има три деца.

През 2017 г. актрисата ще се появи на екран в драмата Wonder, където играе майка на дете с лицеви деформации, което се опитва да се впише сред съучениците си, отбелязва "Дневник".

Източник: capital.bg

Оставете коментар