Неделя, 21 Октомври 2018
Неделя, 21 Октомври 2018

Веселин Стаменов пуска продължение на книгата „Схема“

Веселин Стаменов пуска продължение на книгата „Схема“

Обемът на книгата отново ще е около 320 страници

В ГОЛЯМАТА ИГРА – това е името на новият вулгарен роман от нашия колега Веселин Стаменов, който съвсем скоро ще излезе от печат.

Информацията излезе преди малко от личната фейсбук на известният писател в социалната мрежа Фейсбук. „Скъпи приятели, имам удоволствието да Ви съобщя, че така чаканата втора част на вулгарният роман СХЕМА – книгата В ГОЛЯМАТА ИГРА е вече готова . Томът до дни влиза за печат.

Този проект е на път да се реализира благодарение на Вашата подкрепа. Обемът на книгата отново ще е около 320 страници, а повече информация за самата книга, както и за  специалната пред премиерна промоция ще получите до броени часове тук на моята страница…“

Информационна агенция www.toppresa.com припомня, че обещаното четиво е продължение на касовата книга СХЕМА, коят опридоби скандална популярност педи няколко месеца, заради налагана системна цензура от книгоразпространителите. Въпреки цензурата обаче СХЕМА стигна до хиляди читатели чрез фейсбук, по всяка вероятност е В ГОЛЯМАТА ИГРА ще се продава само от страницата на Веселин Стаменов – Писател. 

Оставете коментар