Петък, 19 Октомври 2018
Петък, 19 Октомври 2018

Христо Сираков предложи брак на плеймейтка

Христо Сираков предложи брак на плеймейтка

Първата подгласничка Анна-Мария Чернева готви и ръси признания

Във втория епизод на предаването „Вечеряй с Петя Раева”, зрителите на Code FashionTV ще станат свидетели на ексклузивното предложение за брак на Христо Сираков към втората подгласничка в конкурса за плеймейт - Анна-Мария Чернева.

Родният плейбой без колебание признава пред водещата, че има намерение да падне на колене пред чаровната брюнетка. 

Часове преди да отлети за Италия, Сираков и спряганата за победителка в актуалния конкурс за титлата Плеймейт на годината, гостуват на Петя Раева. 

На въпроса защо фаворитката отстъпи короната на Нора Недкова, Христо недвусмислено заявява: „Щеше да изглежда много нагласено, ако Анна-Мария беше станала Плеймейт 2017-а, а два месеца по-късно се женим.”

Бъдещото семейство показа виртуозни умения в уютната обстановка на ресторант „Green Line” и приготви класически телешки стек със зеленчуци на JOSPER и изискана салата по италианска рецепта. В компанията на Петя Раева и чаша изискано вино „Златен Рожен” Христо и Анна-Мария разказват за отношенията си.

Сираков ли е платил за новите силиконови импланти на Анна-Мария и самата Петя Раева ли ще бъде кума на сватбата? Отговорите на тези и други провокативни въпроси, очаквайте на 13-ти декември, сряда точно в 21.00 часа. Само по CodeFashionTV!

Кулинарното шоу „Вечеряй с Петя Раева” стартира ударно с жената, която е с най-високопоставен пост в държавата.  Водещата посрещна своята състудентка и настоящ Вицепремиер и Министър на външните работи Екатерина Захариева. Двете се развихриха в кухнята, приготвяйки вкусен шаран плакия и ципура.

В празничните издания на предаването ще видим кулинарните изкушения и емоционалните откровения на Есил Дюран, Кристиан Кръстев, Теодора Тренева и носителката на тилтлата Мисис България 2017-а Ирина Белчева.

Всеки нов епизод на „Вечеряй с Петя Раева”, всяка сряда, точно 21.00 часа по CodefashionTV, а всички епизоди може да гледате на www.tv.codefashion.bg.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар