Четвъртък, 18 Октомври 2018
Четвъртък, 18 Октомври 2018

Няма да повярвате! Столичанка изпрати невероятна снимка до редакцията на NBOX.BG! Твърди, че е напълно автентична!

Няма да повярвате! Столичанка изпрати невероятна снимка до редакцията на NBOX.BG! Твърди, че е напълно автентична! Избрана

Емили Митова направила фотографията на 14 април рано сутринта на магистралата София - Пловдив

Столичанката Емили Митова изпрати невероятна снимка до редакцията на NBOX.BG. На фотографията правена от автомобил в движение ясно се вижда силует на жена, която като, че левитира малко над пътното платно.

NBOX.BG се свърза с авторката на снимката и едва след като тя лично потвърди историята около направата й, от редакцията решихме да публикуваме фотоса с ясното съзнание, че снимката изглежда напълно невъзможна.

Ето какво точно разказа Емили Митова пред сайта ни:

"На 14 април рано сутринта тръгнахме с две коли от София към Смолян. Някъде на около 70 км в посока Пловдив реших да снимам първата кола в която в която пътуваше племенницата ми. Автомобилът им бе чисто нов, а и точно се задаваше изгрева, затова ми хрумна да снимам. Извадих телефона, но видях, че колата им е много напред и нищо няма да излезе. Все пак направих няколко снимки.

Два дни по-късно на 16 април разглеждах снимките в телефона си, когато видях и въпросния фотос. Първо не повярвах, а после се изплаших. Гарантирам ви, че никога не съм ползвала фотошоп или някакви други подобни програми и снимката която виждате няма никаква допълнителна обработка. На нея ясно се вижда силуета на жена от светлина. Не знам какво е това, не се нагърбвам с никакви коментари, просто ви изпращам снимката и оставям изводите на вашите читатели.

Ето и снимката на Емили Митова:

 Снимка: Емили Митова, NBOX.BG

Авторката на снимката Емили Митова

NBOX.BG

Прочетена 3980 пъти
Оценете
(0 гласа)

About Author

Оставете коментар