Четвъртък, 24 Май 2018
Четвъртък, 24 Май 2018

Променят движението в София заради мача с Холандия

Променят движението в София заради мача с Холандия

Скъсява се маршрута на автобус №75

Въвежда се временна организация на движение в района на стадион "Васил Левски" заради футболната среща между националните отбори на България и Холандия, която ще се състои днес, съобщават от Столичната община.

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 8.00 до 24.00 ч. на моста пред стадион "Васил Левски"; на ул."Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул."Евлоги и Христо Георгиеви", с изключение на местата в режим на платено паркиране "служебен абонамент".

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 20.00 ч. до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"; бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх"; бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "П. К. Яворов".

От 19.30 ч. ще се състои шествие с маршрут от ул."Кърниградска" по бул. "Витоша", ул. "Алабин", ул. "Ген. Гурко" до стадион "Васил Левски", пише БТА.

От 18.00 ч. до приключване на мача се променя частично маршрутът на автобусна линия номер 75, като се скъсява до Военна академия.

Оставете коментар