Четвъртък, 24 Май 2018
Четвъртък, 24 Май 2018

Премиерът на Македония Зоран Заев и бившият шеф на ДАНС Петко Сертов купонясвали заедно във Враца!

Премиерът на Македония Зоран Заев и бившият шеф на ДАНС Петко Сертов купонясвали заедно във Враца!

Разследване на BulNews.bg установи, че посещението е било по покана на бивш местен депутат. Цялото тържество е било документирано от българското контраразузнаване.

Министър-председателят на Македония Зоран Заев е посетил тайно Враца, съобщава BulNews.bg. Това е станало няколко месеца преди да спечели изборите и да оглави новото правителство на западната ни съседка. Информацията ни бе потвърдена с полови уста от два независими един от друг източника.

Разследване на BulNews.bg установи, че посещението е било по покана на бивш местен депутат, който е имал личен празник и по този повод събрал свои приятели. На този етап името на домакина ще остане в тайна, както и откъде са връзките му с неговите гости. На масата до Зоран Заев е седял бившият шеф на ДАНС Петко Сертов, а домакинът им се погрижил компанията да прекара незабравими вечер в подножието на Вратцата.

Милото тържество е било в ресторанта на реномирания хотелски комплекс „Чайка“, като персоналът е бил помолен за максимална дискретност. Собственикът на заведението Стоян Тинчев бе изненадан от изтичането на информация за ВИП гостите и категорично отказа да коментира каквото и да е.

Цялото тържество е било документирано от българското контраразузнаване.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар