Сряда, 20 Юни 2018
Сряда, 20 Юни 2018

Предизвикателен тоалет на Кейт Мидълтън на гала вечеря смая пресата. Само погледнете! (ВИДЕО)

Предизвикателен тоалет на Кейт Мидълтън на гала вечеря смая пресата. Само погледнете! (ВИДЕО)

Вероятно херцогиня Катрин дълго време ще бъде под внимателното наблюдение на журналистите!

В Бъкингамския дворец на 11 юли се състоя прием на Филип VI за краля на Испания и съпругата му Летисия. Присъства цялото кралско семейство на Англия: кралица Елизабет II, принц Хари, Уилям и Чарлз, Камила Паркър-Боулс и Кейт Мидълтън.

Тоалетът на херцогиня Катрин шокира много журналисти и нейни фенове. Както стана известно, тя се появила на приема в нежно розова рокля, украсена с дантела и дълбоко деколте.

Преди това Кейт никога не се е появявала така на публични места. Тази рокля на Marchesa се смята за един от най-дръзките тоалети на херцогинята напоследък. Шията й е украсена със скъпо бижу, принадлежало на Елизабет II. Кралицата получила тази огърлица от своите родителите за сватбата си.

На главата на Кейт е кралската тиара Lover’s Knot. Тя е направена от кралските бижутери през 1914 година и се предава от поколение на поколение. По-рано е принадлежала на кралицата, след това на принцеса Даяна. Даяна я е слагала само няколко пъти, тъй като короната е доста тежка.

След смъртта на принцесата тиарата се съхранява в трезор, но по-късно е предадена на херцогиня Катрин. Тя също я слага много рядко.

Кейт Мидълтън получи и годежния пръстен на принцеса Даяна, майката на херцог Уилям. Именно с него през 2010 г. той прави предложение на Кейт и казва, че би искал майка му да присъства в този важен ден.

 


Медия

Оставете коментар