Петък, 20 Юли 2018
Петък, 20 Юли 2018

Богомил Бонев се закани на Делян Пеевски, Недялко Недялков и ПИК!

Богомил Бонев се закани на Делян Пеевски, Недялко Недялков и ПИК!

"Ще ви разкажа фамилията, мутри жалки", написа бившият вътрешен министър по повод публикация на ПИК критикуваща работата на Нона Йотова в парламента

"Само искам внимателно да предупредя ла*ната от ПИК, че жената, с която живея, е неприкoсновена. 

Нидялко, сега настъпи мотиката. Дебелото нищожество, което ти плаща - Пеевски - си намери майстора.

Ще ви разкажа фамилията, мутри жалки."

Това написа на страницата си във фейсбук бившият вътрешен министър Богомил Бонев.

Повод за гневната му реакция стана публикация в сайта ПИК, според която съпругата на Бонев Нона Йотова бездействала в парламента. 

ОТ ПИК твърдят още, че депутатът от БСП Йотова станала обект на критики от съпартийците си, като дори била влязла в скандал с лидера на партията Корнелия Нинова.

"Не знам да има подобна история. Нона Йотова е една от най-редовните, както в парламента, така и на партийните мероприятия. Да не говорим, че Корнелия Нинова не е класен ръководител от училище, а сериозен политик, който никога не би си позволил непремерено поведение спрямо свои колеги, камо ли пък към голямо име от театъра, като Нона Йотова. Това са измислици и интриги, които целят единствено разделение в парламентарните редици на БСП. Не е тайна, че преди време сайта ПИК бе тясно свързан с името на депутата от ДПС Делян Пеевски, а днес пък е изцяло инструмент в ръцете на Бойко Борисов", заяви пред NBOX.BG ръководен фактор от "Позитано" 20. 

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар