Неделя, 23 Септември 2018
Неделя, 23 Септември 2018

Ваня Червенкова: За вас... които ме държахте будна през последните 48 часа!

Ваня Червенкова: За вас... които ме държахте будна през последните 48 часа!

А вие знаете кои сте, защото всеки ден ме четете и следите (понякога цитирате безуспешно)!

На днешния ден Игнажден, ще Ви подаря ЛЮБОВТА И ПРОШКАТА СИ! 

Имате остра нужда от нея! Даже няма да Ви споменавам кои сте за да не Ви официализирам! Реклама и трафик мили мои, не се генерират така, но очевидно до там стигат силите, възможностите и манталитета Ви. 

Е..., няма да ме сломите, нито да ме пречупите! Аз добре зная защо го правите! Сега се изправям и вместо да Ви дам пари, както обикновено правите за да спрете трафика си, Ви казвам следното: 

Да се изправиш срещу онези, които плюят срещу Вас и спокойно да изслушате това, с което искат да Ви наранят, можете да направите само ако куражът и скромността Ви са по-силни от самомнението и гордостта Ви. Без увъртане съм казала точно толкова, колкото трябва и не е необходимо да надничате в бельото ми! 

Сега ще запаля една свещичка за Вас, а Вие сутринта се погледнете в огледалото и приемете с любов онова, което виждате в него. 

Аз съм Ваня Червенкова и няма да Ви подаря сълзите си! Просто ще Ви подаря един цитат, който е добре да запомните на изуст.

P.S. Наскоро се засякохме в един ресторант Н.Н.! Ти беше с детето и семейството си. Искам да те попитам, прегръщаш ли ги с чиста съвест и чиста душа или отдавна си ампутирал това чувство в себе си??? 
Желая Ви наистина от цялото си сърце и душа Весели коледни празници!

“От време на време в идните години се надявам да се държат с вас нечестно, за да разберете цената на справедливостта.
Надявам се да преживеете предателство, защото така ще научите значимостта на лоялността.Не ми е приятно да ви го кажа, но се надявам от време на време да сте самотни, за да не приемате приятелите за даденост.Пожелавам ви лош късмет от време на време, за да съзнавате ролята на шанса в живота и да осъзнаете, че успехът ви не е изцяло заслужен и провалът на другите също не е изцяло заслужен.И когато загубите, а това ще ви се случва от време на време, се надявам понякога съперникът ви да злорадства над провала ви, за да разберете значимостта на спортсменството.Надявам се да бъдете пренебрегвани, за да разберете колко е важно да слушаш другите.И сe надявам да изтърпите достатъчно болка, за да се научите на състрадание.Дали ви желая тези неща, или не, те ще ви се случат. И дали ще се възползвате от тях или не, ще зависи от способността ви да разберете поуките от сполетелите ви беди."

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар