Сряда, 20 Юни 2018
Сряда, 20 Юни 2018

Тайна среща подготвя лансирането на нов лидер в БСП

Тайна среща подготвя лансирането на нов лидер в БСП

Вижте кого готвят за алтернатива на Корнелия Нинова низвергнатите от Столетницата

Миналата неделя в столицата се е провела тайна среща, на която се е коментирала темата за постепенното лансирането на нов лидер на БСП, научи от свои осведомени източници NBOX.BG. 

Според нашите информатори на срещата са присъствали бившият главен секретар на партията Димитър Дъбов и бившият член на ИБ на БСП Георги Гергов. Основна тема на техния разговор е бил въпроса с преждевременното предизвикване на конгрес в Столетницата и избора на нов председател на червените. 

По думите на нашите агенти, двамата партийни апаратчици са се обединили около идеята, че най-подходящ бъдещ заместник на Корнелия Нинова би бил бившият депутат Атанас Мерджанов.

Нека припомним, че Мерджанов остана извън настоящия парламент заради промените в Устава на БСП според които социалисти не могат да стоят в Народното събрание повече от 12 години.

Дъбов, който е известен в медийното пространство, а и сред колегите си с прякорите "Сивия кардинал на Столетницата" и "Тихата стъпка на Позитано", искал пък отново да поеме касата на БСП.

В партията отдавна вече не е тайна, че отстранените от Нинова партийни босове планиран ответен удар, с който да върнат удара старите си позиции в червените редици.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар