Сряда, 19 Септември 2018
Сряда, 19 Септември 2018

Цацаров да започне проверка на Валентин Златев, поиска Веселин Марешки

Цацаров да започне проверка на Валентин Златев, поиска Веселин Марешки

Върху Марешки има тежък политически чадър, каза Златев

Лидерът на партия "Воля" и заместник-председател на Народното събрание Веселин Марешки поиска от главния прокурор Сотир Цацаров да започне проверка по отношение на твърдения на Валентин Златев, председател на Българската петролна и газова асоциация.

Поводът - Златев казал, че върху Марешки има тежък политически чадър.

„Самият факт, че се говори, че някой в България може да наложи тежък политически чадър върху определени видове престъпления и престъпници, означава, че г-н Златев знае кои са тези хора и какво правят“, посочи Марешки, цитиран от БГНЕС.

„Днес събрах цялата си мъжественост и казвам днес, че Валентин Златев знае за тези хора, които могат да налагат политически чадър върху престъпници и престъпления. Призовавам г-н Цацаров да се извиси на нивото на своята мъжественост и да постъпи по същия начин както постъпи предния път - да образува на мига дело, да бъде призован г-н Златев, да осветли престъпници във високите етажи на властта, които могат да налагат тежки политически чадъри върху престъпници и престъпи схеми“, каза още Марешки.

Ако г-н Цацаров не събере смелост да образува дело и да осветли тези хора, ние от „Воля“ ще считаме, че върху лицето Валентин Златев има тежък прокурорски чадър. Надявам се, че няма да се стигне дотам“, допълни Марешки.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар