Сряда, 25 Април 2018
Сряда, 25 Април 2018
Изрод направи от кучето си боксова круша

Изрод направи от кучето си боксова круша

Мъжът, чиито действия не можем да квалифицираме като различни от садизъм, се казва Алберто Асенов

Увито в тиксо куче взриви интернет мрежата. Снимката на питбул, чиито лапи и муцуна са увити в тиксо, предизвика вълна от възмущение и гняв у десетки потребители на мрежата.

Фотосът бе публикуван в страница за защита на животните и само за ден събра стотици коментари и споделяния, пише trafficnews.bg.

Мъжът, чиито действия не можем да квалифицираме като различни от садизъм, се казва Алберто Асенов. Над публикуваната снимка има надпис: „Какво мислите за новата ми боксова круша?”, което предизвика още повече гняв у любителите на кучета.

Оказва се обаче, че не Асенов е автор на фотоса. Кучето дори не е било негово. Самият той обясни във Фейсбук, че никога не би посегнал на животно. Дори обратното. Той има котки и 7 кучета, както и бездомни, на които търси дом. Той призна още, че снимката е взета от мрежата и публикувана за шега.

Мистерия остава кой и къде е направил гнусната гавра с питбула. Няма информация дали това въобще се случва в България. Едно обаче е сигурно - подобни действие към беззащитни същества са нехуманни и осъдителни.

Оставете коментар