Сряда, 25 Април 2018
Сряда, 25 Април 2018
Към кмета на Лозенец - вашето не е любовна игра, вашето си е чисто изнасилване!

Към кмета на Лозенец - вашето не е любовна игра, вашето си е чисто изнасилване!

Освен, че става зелена зона най-баровският квартал на София е с осветителни стълбове от времето на Вълко Червенков и с улични дупки големи колкото кратера от Тунгуския метеорит

С още 5000 места за платено паркиране ще се разшири Зелената зона в София. Синята засега няма да се променя. Това съобщава сайта offnews.bg

Предстои Столичният общински съвет да гласува поисканите от районните кметове промени в зоните за паркиране. Ако те се приемат срещу лев за час вече ще се спира и в Долен Лозенец, около пазара "Димитър Петков", в Кривата река и в частта на "Оборище" между Канала, булевард "Мадрид", Ситняково и "Цар Иван Асен II", се казва още в съобщението.

Поредното готвено решение на СОС е скандално, най-малкото поради факта, че Долен Лозенец е изцяло жилищен квартал с малки павирани улички, които се ползват главно от жители на района. Логично, новината, че ще трябва да се плаща за този факт, далеч не зарадва лозенчани.

"Не стига, че кметът вече втори мандат не е сменил дори едно паве в района, при положение, че те са поставяни по времето на Борис III, ами сега иска да ни въведе и зелена зона", недоволства жителка от улица "Цанко Царковски" в Лозенец.

"Единственото с което се занимава кметът Любомир Дреков е да санкционира и бави развитието на инвестициите в Лозенец, а не, да благоустроява един от най-старите квартали на София. По улица "Джеймс Баучер" павета са като след лавина, независимо от факта, че по дължината й има построени баровски сгради на стойност десетки милиони евро", разказва пред сайта ни жител от улица "Милин камък".

 

Любомир Дренков гласува за себе си

"Кривите осветителните стълбове, които виждате из целия квартал, са на поне 40 години! Нищо не е пипнато, нищо не е сменено! Това обаче не бърка Дренков, който ни събира данъците и харчи парите за неизвесто какво "нови проекти", възмущава се пък майка от улица "Теодосий Търновски".

"Този трябва да си ходи!" Думите са на баба Мара, която живее в Лозенец вече 70 години. "Нищо не е направено, а квартала никога не е бил в по-отчайващо състояние", допълва възрастната жена. 

"Това което прави Дренков е изнасилване, а не любовна игра", коментира през смях действията на кмета, полицай от 4-то районно помолил за анонимност. "Щом сме си го избрали обаче ще търпим! Дано скоро му падне потентността", заключва с надежда ченгето.

NBOX.BG

 

 

Оставете коментар