Четвъртък, 24 Май 2018
Четвъртък, 24 Май 2018

Изгоря още един любител на хитлеристкия поздрав

Изгоря още един любител на хитлеристкия поздрав

Този път уволняват Иво Антонов, който е шеф на дирекция на Министерството на отбраната

Още един човек на Обединените патриоти гърми заради страстта си да демонстрира хитлеристкия поздрав. Този път уволняват Иво Антонов, който е шеф на дирекция на Министерството на отбраната.

Той е освободен е по личното нареждане на премиера, съобщи в парламента Цветан Цветанов.

Същият стана известен със снимката си пред танк още през 2014 г. и заради този фотос му се размина зам.-министерският пост. Сега обаче, покрай скандала с един друг зам.-министър-националист, вече стегнал багажа, излита и следващият.

"Днес, доколкото съм информиран, премиерът също е разпоредил да бъде уволнен служител от Министерство на отбраната, който с подобни снимки също го има във фейсбук пространството.

Ние сме категорични и сме заявили категоричната си позиция - подобни снимки, подобни изказвания няма да търпим", отсече зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов кометира и скандала с изказването на Валери Симеонов. Той отрича да е казвал тези думи, които са написани, каза Цветанов и разкри, че преди минути пак е говорил с него и се чува почти всеки ден с Обединените патриоти.

"Ние се чуваме всеки ден и той също ми каза, че подобни думи не е изричал пред журналистите, които са го написали в съответната медия. Аз не мога да бъда критерий за това какво е казал един човек, без да съм присъствал", все пак запази дистанция Цветанов.

"Искам да се извиня на всички за това неудобство, в което в момента изпадаме, защото правителството в момента прави много по-добри неща, а ние трябва да коментираме подобни скандали, които се провокират под една или друга форма", каза шефът на депутатите от ГЕРБ.

Оставете коментар