Неделя, 27 Май 2018
Неделя, 27 Май 2018

АРАБИТЕ В СОФИЯ ОНАГЛЯХА! Дюнерджия заплашва със смърт българин!

АРАБИТЕ В СОФИЯ ОНАГЛЯХА! Дюнерджия заплашва със смърт българин!

Служители от РДНСК обслужват интереса на арабите, сетете се защо?!

С безцеремонност, наглост и заплахи за убийство бяха посрещнати  днес собственици на имот и граждани от квартал „Красно село“. Повод за безумната наглост е самозабравил се арабин, собственик на будка за дюнери в близост до пазара. Около него има още 3-4 будки, също предвидени по план за отстраняване, но и до момента функциониращи необезпокоявано.

Днес пред очите на десетки свидели арабинът - собственик на будката за дюнер, изрече: „Долни българи! Всички ви ще избия!“

„Теб специално ще те убия! Аз не плаша, аз действам!“, закани се озлобеният мургав мъж на собственика на съседен имот.

Безочливата наглост на арабина стигна дотам, че той неприкрито предлагаше пари на държавна служителка от РДНСК, разказват очевидци на случката, като в крайна сметка изненадващо или не, случайно или не, държавната работничка зае позиция в полза на практикуващия корупция чужденец.

Тук е и моментът да обърнем много сериозно внимание на шефката на ДНСК Мила Гечева, на шефа на  РНДСК „Красно село“, както и на всички правозащитни органи, имащи отношение към корупцията, статута и наглостта на чуждите граждани у нас. Както и да ги посъветваме да наблюдават внимателно държавните служители, които работят при тях, защото безобразията в тази държава започват да минават всички граници.

Добре ще е МВР, ДАНС и всички прилежащи служби да се самосезират и проверят лицата с чужд произход, които така официални и безцеремонно се заканват в убийство на българи!

NBOX.BG

Оставете коментар