Сряда, 20 Юни 2018
Сряда, 20 Юни 2018

НОВ ПОБОЙ! Сани Алекса бе жестоко пребита от приятеля си швед!

НОВ ПОБОЙ! Сани Алекса бе жестоко пребита от приятеля си швед!

(СНИМКИ 18+)

Дни след като шведски турист нокаутира камериерка в курорта „Слънчев бряг“ и пледира невинен, тъй като бил смесил няколко вида алкохол и не помнел нищо от срещата си с камериерката, в социалните мрежи се появи друга проява на жестокост, причинена отново от шведски гражданин.

Певицата Сани Алекса, която е позната на широката аудитория от участието си в музикалния формат „X Factor”, сподели в личния си Facebook профил покъртителни кадри от побоя, който е изтърпяла от приятеля си швед.

Заедно с бруталните кадри, Александра Апостолова, което е истинското име на пловдивчанката, написа: „Любовта на моя живот току-що ми причини това. ИСКАМ справедливост“.

Някой ден ще трябва да обясня на дъщеря ни какво е направил нейният татко. Сами пък е името на приятеля на певицата, с когото тя живее в скандинавската държа.

Под публикацията във Facebook валят стотици коментари, част от които са безкрайно подкрепящи младата звезда, докато други констатират, че на фотосите Сани изглежда сякаш е с изключително несполучлив грим за Хелоуин.  

NBOX.BG

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар