Понеделник, 18 Юни 2018
Понеделник, 18 Юни 2018

Екшън в "Шейново"!

Екшън в "Шейново"!

Агресорът Владимир окървави свирепо лекарка, не му дала плацентата на бебето му!

Баща преби лекарка в столичната болница "Шейново", защото не му дала плацентата на току-що роденото му бебе.

Нелепият и грозен инцидент се случил вчера следобед, потвърдиха от МВР, пише "Телеграф". Пострадалата лекарка д-р Гагова била незабавно закарана в ИСУЛ, където медиците установили, че има счупен нос и множество хематоми по главата и тялото. В същото време жената на бияча била изродена със секцио и бебенцето е живо и здраво, както и майката, обявиха от "Шейново".

Оттам допълниха, че д-р Гагова е със средна телесна повреда. Жена започнала да ражда и била откарана незабавно в "Шейново". Лекарите я приели и започнало великото събитие.

Развълнуваният баща - 36-годишният Владимир Стоянов, също бил на място, като апочнал да настоява лекарката да му даде плацентата, разказаха ужасени медици от болницата.

Лекарката отказала, тъй като е биологичен отпадък, а и нямало как да стане, което буквално вбесило мъжа. То започнал да крещи като обезумял и се нахвърлил върху крехката жена с юмруци.

Един от ударите бил толкова силен, че строшил носа й. След като видял. че цялото лице на докторката е обляно в кръв, Владимир си заминал.

Лекари коментираха, че имали доста случаи, при които жените искат плацентата, за да я пазят или да правят с нея различни ритуали Имало дори и такива, които изработвали бижута от биологичния отпадък. Това обаче тряввало предварително да се уточни с медицинския екип. Пристигналите на място полицаи не открили Владимир Стоянов.

Той изчезнал вдън земя. Справка в масива на МВР показва, че 36-годишният мъж има дебело криминално досие. В него е записал кражба, грабежи, увреждане на чуждо имущество и хулиганство и т.н.

Оставете коментар