Неделя, 22 Април 2018
Неделя, 22 Април 2018
Ангел Джамбазки за убийството на Алекс от Русе: Разкажете ми сега нещо за интеграцията, за толерантността и "либерализма"?!

Ангел Джамбазки за убийството на Алекс от Русе: Разкажете ми сега нещо за интеграцията, за толерантността и "либерализма"?!

Приятел на Алекс в статус във фейсбук: "Господа политици - Вие сте Виновни за убийството в Бяла и трябва да си понесете всички своята Вина!"

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки излезе с гневен коментар във Фейсбук, след като научи, че Алекс, който бе пребит от цигани в Бяла, е починал.

Ето какво написа той:

"Това е Алекс. От Русе. На 18 години. Пребит от криминално проявен циганин, защото не му дал цигара. Алекс почина. Разкажете ми нещо за интеграцията. За толерантността. За "либерализма". За "хуманизма". За БХК и цялата соросоидна циганозащитна банда.  А аз ще ви разкажа как се използва въже."

Буквално минути, след като се разбра за смъртта на момчето, Фейсбук прегря от гневни коментари на потребители, които призоваха за отмъщение. 

Изключително емоционална изповед сподели и приятел на Алекс, която бе споделяна от стена на стена и се превърна в своеобразен манифест:

"Когато снощи приятел на Алекс от Бяла ми написа "Алекс е починал преди час", нямах думи какво да кажа. Мълчах и си мислех: Мам*а ви, демагози политически, та това беше само 18 годишно дете!

Плащате им по 249 милиона годишно за да ги Интегрирате и резултата е точно нищо, защото те започнаха отново да избиват български деца. Помня Катуница. Никога няма да забравя и Бяла, не защото някой трябва да помни трагедиите, а защото там убиват ей така без нищо, деца, отгледани с цялата любов на света.

Спрете, господа политици - самозабравили се. Спрете да си заривате главите в пясъка, да се правите, че проблемът го няма и че циганската общност някога ще се промени.

Защото Вие, господа Политици и вашите партийни машинации сте ВИНОВНИ, за да убиват ТЕ децата на БЪЛГАРИЯ. Да, сега може да ме наречете Популист и всякакъв, но дали ме интересува вашето мнение, господа политици - отдавна съм спрял да Ви вярвам на Вас.

Отдавна загубих вяра във Вас и вашите решения, отдавна загубих вяра, че ще помислите за хората, отдавна загубих вяра, че можете да се промените Вие самите и да Бъдете преди всичко хора. Не ме интересувате, господа политици. Не ме вълнуват вашите житейски радости, защото докато крадете и лъжете народа, един етнос се самозабрави.

Удобно ги обгрижвате, удобно ги държите неуки и им давате помощи. Удобно ги научихте да не работят и ги оставихте безнаказани за педофилия, проституция, наркотици и каквито се сетите злини.

Дадохте им права и забравихте да им вмените задължения, капсуловахте всички в гетото, за да печелите Избори - за да получавате след тях пари и власт.

Господа политици - Вие сте Виновни за убийството в Бяла и трябва да си понесете всички своята Вина. Почивай в Мир, Алекс. Няма да забравим! Няма да Простим!"


Оставете коментар