Сряда, 15 Август 2018
Сряда, 15 Август 2018

Сашо Диков унижи Илиана Беновска и Ивайло Крачунов: Доказа, че Канал 3 и Блиц публикуват "фалшиви новини"

Сашо Диков унижи Илиана Беновска и Ивайло Крачунов: Доказа, че Канал 3 и Блиц публикуват "фалшиви новини"

Водещият уличи и главния прокурор Сотир Цацаров в разпространение на непроверена информация

Сашо Диков буквално унижи в ефир шефове те на Канал 3 и Блиц, Илиана Беновска и Ивайло Крачунов, след като доказа, че двете медии разпространяват измислени и фалшиви новини.

Това стана след като в серия от репортажи с главния прокурор Сотир Цацаров и шефа на ВКС Лозан Панов, Диков показа, как Цацаров обвинява Панов, че ходи по частни адвокатски кантори, а минута по-късно пусна как адвокат Иван Тодоров категорично отрича Панов да е посещавал офиса му.

Диков не спря с това, а показа и 2 публикации от Блиц и Канал 3, които съобщават, как Лозан Панов е похарчил десетки хиляди държавни левове за почивка на остров Миконос. Минута по-късно водещият пусна запис на шефа на ВКС, който заявява буквално следното: "Не съм бил в Гърция през август, не съм бил в Гърция през юли, не съм бил в Гърция през юни. Не съм бил в южната ни съседка от началото на тази година".

Нека припомним, че вчера Инспекторатът на Висшия съдебен съвет (ВСС) съобщи, че не намери нарушения на Лозан Панов и прекрати проверката срещу него, че през 2015 г. бил в кантората на адвокат Иван Тодоров и се бил поддал на натиск, съобщи пресслужбата на Върховния касационен съд (ВКС). 

Гост в предаването "Просто Диков" бе съдия Соня Найденова, която каза, че определени медии ежедневно тормозят и подлагат на натиск Лозан Панов за да се спре съдебната реформа. Тя добави, че е изключително неприятен факта, че главният прокурор на републиката си позволява да говори публично непроверени неща. 

NBOX.BG

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар