Петък, 19 Октомври 2018
Петък, 19 Октомври 2018

Комедията наречена "ремонт на Пирогов" - на вниманието на премиера Борисов и цялата орда от бивши здравни министри!

Комедията наречена "ремонт на Пирогов" - на вниманието на премиера Борисов и цялата орда от бивши здравни министри!

Няколко снимки и коментара по една предизвестена смърт

Преди няколко дни в познат стил премиерът Бойко Борисов се похвали с ремонта на детското отделение в "Пирогов". След 2 години и половина и 3 милиона лева, този според някои лекари "псевдоремонт", е факт. 

Вчера пък Сашо Диков направи убийствен коментар по темата в предаването си по BIT. Той подчера, че за 3 години правителството едва е успяло да отдели 3 милиона лева за ремонта на Пирогов, като обаче само през 2016 година е дало 15 милиона лева за неясни харчове на правителствената болница "Лозенец".

Абсурдът е видим за всеки идиот.

Ние от NBOX.BG пък сме ви приготвили няколко снимки и кратки коментари под тях. Изводите оставяме на вас!

2007 г. загробени над 1 000 000 лв., при непремислен опит за реконструкция на основната сграда на болницата. Така изглежда строежа сега. Снимката не показва ясно, но към шоковата зала и малката операционна няма пряка слънчева светлина. Освен това, шокова зала и малките операционни не могат да се проветряват и това обстоятелство води до високо микробно число на кубичен метър в поликлиничната операционна и шокова зала.

Започва строеж на ресторант през 2013 година. Той обаче се намира в опасна близост до резервоари с медицински газове, които са силно запалителни и не получава разрешение за ползване от служба противопожарна охрана.

Детска площадка. Напълно безсмислено мероприятие от гладна точка за децата с хирургични заболявания, изгаряния и травматични увреди. Много по-разумно би било със средствата да се закупят таблети за лежащите в деца, а персоналът на „Пирогов“ ще има още едно място за спокоен отдих.

NBOX.BG

 

 

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар