Неделя, 23 Септември 2018
Неделя, 23 Септември 2018

Тарикат-инвалид от Пловдив потресе половин Флоренция днес, паркира колата си посред площада на Благовещение на Дева Мария!

Тарикат-инвалид от Пловдив потресе половин Флоренция днес, паркира колата си посред площада на Благовещение на Дева Мария!

На вниманието на шефа на КАТ "Пловдив" - инвалидът от снимката, който е продукт на родната пътно-транспортна образователна система, къде може да прави нарушения, само пред хотел Тримонциум или из целия Европейски съюз? Щото нас в София ни вдига Паяка, кажете как е при вас?

Тарикат с джип Range Rover с пловдивска регистрация потресе с наглостта си половин Флоренция днес, видя всевиждащото око на NBOX.BG.

Хитрецът, който освен, че е с джип на стойност над 100 000 лева се води и инвалид, паркира и остави в продължение на 8 часа автомобилното си чудо, насред площад "Република" точно срещу катедрала Санта Мария дел Фиоре във самият център на Флоренция. Мястото се намира и точно срещу Piazza del Duomo, който пък се води сърцето на града.

Баровецът от Пловдив обаче, явно човек без всякакво отношение към историческите локации, култура и всякакъв тип закони, бе оставил автомобила си пред очите на празнуващите Благовещение на Дева Мария италианци, а самият той се бе отдал на разтуха в близкото скъпо кафене. И така - 8 часа. Това от своя страна накара италианците да цъкат недоумяващо с език, а нашенците да коментират - "тоя, сина на Цоло Вутов гледай сега какъв пример даде на подопечените си последователи - всеки "умник" ще се опитва да направи по-голяма простотия дори и от шефа си".

Като изключим унизителната за всички нас шега обаче, остава факта, как би трябвало сега да погледне КАТ на този свой роден нарушител - като на палаво дете, "ама кво да го правим от нашето село си е", или като на поредното срамно петно върху България и в частност на КАТ - Пловдив.

Защото уважаеми читатели, време е да си дадем сметка, че навлизаме в нов период от изграждането на националния си имидж пред света. Ако досега само бяхме известни, като жестоки селяни, сега вече само затвърждаваме първото впечатление.

Щото, където и да ходим, винаги носим себе си.

Снимки: NBOX.BG

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар