Понеделник, 22 Октомври 2018
Понеделник, 22 Октомври 2018

СЕНЗАЦИЯ в Nbox: Топ ченге топи Коко Клисарски за дрога

СЕНЗАЦИЯ в Nbox: Топ ченге топи Коко Клисарски за дрога

Притискат наркозависима да свидетелства срещу мен, понеже нямат нищо, обяви пред сайта ни нароченият дупничанин

Топ ченге от Дупница се опитва да натопи Николай Клисарски за разпространение на дрога, научи сензационно Nbox от свои хора в полицейската дирекция на югозападния град. Според данните ни началник в РПУ-Дупница притиска 30-годишната Люба от София, която е наркозависима, да натопи бизнесмена, тъй като униформените не разполагали с никакви доказателства за негово участие в драма с наркотици отпреди няколко дни.

Както вече писахме, миналата седмица в хижа над Сапарева баня ченгетата откриха дрога, за което в ареста попаднаха 30-годишната софиянка, майка на 6-годишно дете, и 38-годишен мъж от Дупница, който вече е на свобода с решение на съда.

Жената все още е зад решетките, защото в нея са намерени 4 грама кофеин, чието притежание обаче не се преследва от закона. Но топ полицай от Дупница мълчи, че веществото, което е открито у Люба, не е кокаин или амфетамин, а кофеин. Това се прави, за да може столичанката да търка ареста, където да се пречупи и да натопи Коко Клисарски.

Униформени служители на МВР в града ни споделиха, че Люба е била в хижата, за да се опита да се откаже от дрогата, но за нейно нещастие е била арестувана. Ченгетата са възмутени от опитите да арестуват Клисарски с принудително събрани „доказателства“ като „признанията“ на наркозависимата.

Потърсен за коментар, Коко Клисарски първоначално отказа да разговаря с репортера ни. След няколко прозвънявания все пак обясни, че също е чул такава версия. „И на мен ми казаха, че полицаи от ръководството на дирекцията в Дупница ми „кроят шапка“. А и тази жена е заловена с кофеин?! Защо не е на свобода? Някой в полицията обаче продължава да мълчи гузно за това какво е веществото. Така Люба продължава да е в ареста, където я обработват да каже нещо срещу мен. Обадиха ми се приятели да кажат, че тя вече е на предела на психическия срив, иска да види детето си, което трябва да тръгне скоро на училище. Била готова да каже всичко, само и само да я пуснат на свобода“, разкри пред Nbox бизнесменът.

По думите му полицията прибягва до такива незаконни действия заради пълната липса на доказателства срещу него. „Аз не съм бил във вилата, когато е дошла полицията. Нямам представа какво е ставало там, искат да ми пришият това престъпление“, отсече Николай Клисарски. В Дупница вече се говори, че наблюдаващият прокурор буквално е разсипал разследващите, които не са успели да вкарат в интригата нарочения бизнесмен.

„Заради моето минало може да поискат задържане, но сега нямат основание, нямат нищо срещу мен и са полудели“, подчерта Клисарски.

Той е готов да сезира правозащитни организации за способите, с които полицията в Дупница събира „доказателства“, чрез които да отчете нова шумна акция с арести, за да се симулира борба с организираната престъпност.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар